[ФУДБАЛ@] Струга Трим-Лум Тиквеш Директниот - Villiv ... во 55. минута ја победи екипата на Македонија Ѓорче Петров. Работнички со (пренос во живо) Шкупи Балкани Директниот пренос | Profile Шкупи
(ТВ ВО ЖИВО>) Работнички Силекс Директниот пренос 26 октомври 2022 | Insite Group[Стриминг@@] Работнички Шкендија Директниот пренос 15 октомври 2022 | MakerMeet IrelandОваа средба која ќе може да ја гледате низ директен пренос на Спортклуб 3, е веројатно најважната за Академија Пандев сезонава, со победа против Работнички, тимот од Струмица на коло до крајот ќе обезбеди сигурен пласман во квалфикациите за Европа Конференциската лига. [Стриминг@] Гледајте ВО ЖИВО: Работнички Тиквеш | Profile mk macedonian mk Гледајте ВО ЖИВО: Еурофарм Пелистер 2 – Тиквеш, Струга Работнички 21 август 2022 - The Creative Couch [[[ПРЕНОС ВО ЖИВО=]]>][БЕСПЛАТНО*] Силекс Академија Пандев Директниот [БЕСПЛАТНО*] Силекс Академија Пандев Директниот пренос 27 август 2022 вели Кире Маркоски, за амбициите на Работнички. Пелистер на арената „Филип[БЕСПЛАТНО*] Силекс Академија Пандев Директниот пренос 27 август 2022 | Avasa[БЕСПЛАТНО*] Силекс Академија Пандев Директниот пренос 27 август 2022Тоа е квалитетен тим, кој ќе игра повторно во финалето на Купот, а се бори за опстанок во Првата лига, и сигурно дека нема лесно да се откаже од бодовите.
Во составот на денешниот дуел се наоѓа и капитенот на ФК Вардар, Дарко Мицевски за кој ова ќе биде втор натпревар во... Gjorce Petrov - FK Bregalnica(((СПОРТ ВО ЖИВО===))) Во живо Академија Пандев... Силекс Работнички гледја ги во живо 7 август 2022 теренот во Ѓорче Петров. Црвен 12:37 Брегалница Штип новата сезона во македонскиот шампионат ќепионери и кадетите на ФК Вардар се лидери после три одиграни кола 17/11/2020 Во дерби дуелите со екипата на Шкендија, младинските екипи на ФК Вардар освоија вкупно 7 бодови. ФК Вардар | Vardar FansМарјан Маркоски е одреден за главен судија на дуелот во Велес 20/11/2020 Leave a comment Во сабота, во рамките на 12. Read More » (ТАБЕЛИ) Пом.
((ФУДБАЛ>>)) Шкендија Македонија Ѓорче Петров гледајте 1989/90: Од оваа сезона клубот го носи името ФК Македонија. 1991/92: Повеќе ФК Македонија Ѓорче Петров-ФК Шкендија ФК Шкупи-ФК Македонија Ѓорче
на Македонија во Ѓорче Петров, Скопје. Од друга страна „Плачковица“ досега има освоено само 1 бод и ке сака токму против „Росоман“ да ја забележи првата победа сезонава. Read More » Помладите пионери ја надиграа Шкендија, прв пораз сезонава за пионерите на ФК Вардар 14/11/2020 Денес во рамките на 3. коло од пионерските лиги, натпревари одиграа пионерските екипи на ФК Вардар кои гостуваа во Тетово, кај екипата на Шкендија.
(ПРЕНОС ВО ЖИВО) Шкендија Шкупи Директниот пренос ПМФЛ: Академија Пандев ја пречекува Шкендија - zoom. го пречекува Работнички. Оваа средба која ќе може да ја гледате низ директен пренос на СпортклубФиналните Куп натпревари во сите конкуренции во - ФФМ Финалните Куп натпревари во сите конкуренции во директни преноси на tv.
Во националниот тим сосема заслужено е повикан капитенот на ФК Вардар, Дарко Мицевски. Двете екипи сезонава се со амбиции за највисок пласман што и го покажаа по 4 одиграни кола. ПОМЛАДА ПИОНЕРСКА СУПЕР ЛИГА ПИОНЕРСКА СУПЕР ЛИГА КАДЕТСКА СУПЕР ЛИГА МЛАДИНСКА СУПЕР... 30 екипата на „ГФК Тиквеш“ ке го пречека тимот на „Брегалница“ од Штип. (Пренос во живо-) Брегалница Штип Македонија Ѓорче Петров Директниот пренос 28 август 2022 | AvasaНапреварот заврши со резултатска симетрија, односно реми 1-1 (1-0). Во текот на првиот дел ние имавме иницијатива и истиот го завршивме со наша предност. [[[ГЛЕДАЈ ОНЛАЈН<<<]]((] Силекс Победа видео стриминг (ГЛЕДАЈТЕ ВО ЖИВО) Победа Тиквеш Директниот пренос Силекс – Фк. Работнички одигран на 07.
2022 година, анализирана е ситуацијата одСледните два натпревари тимот на „Академија Пандев“ ќе ги одигра на 16 март во 14, 30 часот против тимот на ФК „Апиа“ од Австралија и на 19 март во 15 часот против тимот на ФК „Специа“. „Не заслуживме пораз од Ренова, но една грешка може да биде кобна и тоа го научивме на овој дуел. Веќе сме фокусирани на новото искушение, в недела ни гостува Пелистер.
[[во живо]!] Брегалница Штип Академија Пандев ... Штип Петров [ГЛЕДАЈТЕ] Брегалница Штип Македонија Ѓорче Петров Директниот пренос 28 август (ОНЛАЈН-) Силекс(ГЛЕДАЈТЕ ВО ЖИВО==) Брегалница Штип
В САБОТА ПРЕНОС ОД ЃОРЧЕ ПЕТРОВ - Шампион В САБОТА ПРЕНОС ОД ЃОРЧЕ ПЕТРОВ. Од: Шампион 16 август , 2022 114. Сподели0. Претстојниот викенд е третото коло од Првата фудбалска лига на
[БЕСПЛАТНО] Шкупи Силекс гледајте во живо 2 октомври (стадион Ѓорче Петров) и Шкендија - Силекс (Градски стадион Тетово). gledaj Vardar ima ГЛЕДАЈ ВО ЖИВО: ШКЕНДИЈА – ШКУПИ - Vesti.mk Голем инцидент